Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید مروتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه سیاست‌ها و توصیه‌های مسوولان به جایگاه‌ها ابلاغ شده است، اظهار داشت: تمامی همکاران ملزم شده‌اند تا حد توان در اجرای این دستورالعمل‌ها جدی بوده و تلاش کنند.

وی افزود: از ابتدای شیوع بیماری کرونا، ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی توسط مدیران جایگاه‌ها تهیه و در اختیار کارکنان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ساعت حضور مدیران و مالکان جایگاه‌های سوخت نیز نسبت به شرایط عادی ۱۰۰ درصد افزایش یافته و حضور آنان به علت مدیریت شرایط بحرانی و نظارت بر عملکرد کارکنان در مجموعه‌هاست.

«مروتی» با بیان اینکه تمامی جایگاه‌ها در طول شبانه‌روز علاوه بر ضدعفونی توسط ارگان‌ها، بیش از سه نوبت توسط خود کارکنان نیز ضدعفونی می‌شود، گفت: همچنین در حد توان و تا زمانی که ترافیک جایگاه‌ها اجازه دهد نسبت به سوخت‌گیری مراجعان از سوی اپراتورها اقدام می‌شود و انجام نشدن سوختگیری توسط اپراتورها در برخی جایگاه‌ها به علت نبود نیروی انسانی است.

وی با اشاره به اینکه به جهت جبران این نقیصه ناخواسته، پوشش یا دستکش یکبار مصرف و الکل جهت ضدعفونی مراجعان پس از سوختگیری در کنار تلمبه‌ها تعبیه شده‌ است، افزود: مشکل  توانایی در سوخت‌گیری توسط اپراتورها مختص منطقه میاندوآب نیست و جایگاه‌های کل کشور در اجرای این پروتکل به دلیل کمبود نیروی انسانی با مشکل مواجه هستند.

وی بیان کرد: از مردم درخواست می‌شود در مراجعه به جایگاه‌ها ضمن صبر و بردباری در سوختگیری، پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های اعلامی از طرف سازمان‌های بهداشتی کشور را رعایت کنند.

«مروتی» با بیان اینکه شرایط کنونی و آلوده اعلام شدن جایگاه‌ها مانع شده تا نتوان نسبت به استخدام نیروی‌اضافی اقدام کرد اظهار داشت: علاوه‌بر اینکه استخدام نیرو در جایگاه‌های سوخت مستلزم گذارندن دوره‌های آموزشی، ایمنی، کارورزی و کسب تجربه است و تمام سعی‌مان در جهت جلوگیری از ترک کارکنان و حفظ شرایط حاضر می‌باشد.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی جایگاه‌داران منطقه میاندوآب گفت: در شرایط کنونی با بسیج و بکارگیری همه امکانات و توانایی خود در تلاش هستیم تا بتوانیم از بحران حاضر، ضمن همکاری کامل با ارگان‌ها، سربلند و بدون مشکل عبور کنیم.  

«مروتی» همچنین با تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در مراجعه به جایگاه‌های سوخت از سوی مردم گفت: مردم تا حد امکان دفعات سوختگیری را کاهش داده و در هر بار مراجعه تا حدامکان باک خودرو را پر کنند.

وی با بیان اینکه از تماس مستقیم با دسته نازل باید خودداری شود و با دست دستکش‌دار اقدام به سوخت‌گیری کرد، اظهار داشت: پس از اتمام سوخت‌گیری، با دست بدون دستکش کارت سوخت را از دستگاه برداشته و تا حد امکان کارت بانکی را به اپراتور جایگاه ندهند و با کشیدن کارت به دستگاه کارت‌خوان از پراتور بخواهند که رمز را وارد کند.

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه میاندوآب با واقع شدن در جنوب آذربایجان‌غربی به مرکزیت شهرستان میاندوآب دارای هشت ناحیه مرکزی و ۹۱ باب جایگاه عرضه فرآورده‌های نفتی مشتمل بر ۳۲ جایگاه تک منظوره سوخت مایع، ۳۸ باب جایگاه دو منظوره سوخت مایع و گاز طبیعی فشرده شده، ۲۱ باب جایگاه تک منظوره سی‌ان‌جی، ۲۵۳ باب فروشندگی نفت سفید و نفت‌گاز شهری و روستایی و ۱۸ باب تاسیسات سیلندر پرکنی گاز مایع است.

این منطقه یکی از مناطق ۳۷ گانه نفتی کشور است که وظیفه تامین و توزیع سالانه حدود یک میلیارد لیتر انواع فرآورده‌های نفتی مایع و حدود ۴۰ هزار تن گاز مایع (LPG) را به عهده دارد.

همچنین این منطقه دارای یک باب انبار نفت با ظرفیت ذخیره‌سازی ۶۰ میلیون لیتر انواع فرآورده‌های نفتی است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا آذربایجان غربی الکل خودرو شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ماسک بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی فرآورده های نفتی جایگاه های سوخت جایگاه ها سوخت گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۸۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی‌تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب‌بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا باعدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۵ اردیبهشت
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار
  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران
  • بسیج تمامی امکانات برای رفع آبگرفتگی‌ها در دزفول
  • آبگرفتگی اماکن مسکونی در خوی/ امکانات شهرداری بسیج شد