Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک گروه از دانشجویان بسیجی برای کمک به مردمی در مناطق محروم راهی می‌شوند تا با توجه به تخصص‌شان(پزشکی) به وضعیت سلامت آن مناطق کمکی کنند؛ اما همه چیز به خوشی نمی‌گذرد و... به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یک گروه بسیجی برای کمک به مردمی در مناطق محروم راهی می‌شوند تا با توجه به تخصص شان (پزشکی) به وضعیت سلامت آن مناطق کمکی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این گروه که از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد می‌روند بدون هیچ چشمداشت مالی و زحمت برای دستگاههای مسئول عازم این اردوی مقدس می‌روند تا شاید کم کاری برخی دستگاه‌ها را جبران کنند.

جالب این که در این گروه جهادی متخصص طب سوزنی و از ایرانیان ساکن آمریکا حضور داشت. وی دلیل حضورش و وضعیت این روستا در دزفول را اینگونه توضیح می‌دهد: بعد از ۳۴ سال زندگی درکانادا و آمریکا به نیت خدمت برای وطنم بازگشته ام. روستا از لحاظ بهداشتی اوضاع بسیار نامناسبی داشت.

اما همه چیز به خوشی نمی‌گذرد و گروهی از سوی دانشگاه علوم پزشکی دزفول وارد عمل می‌شوند و با برخوردی تند و زننده و بدون نشان دادن هرگونه کارت و مشخصه شناسنایی با گروه جهادی که خانم بودند برخورد می‌کند و اعلام می‌کنند که آن‌ها بازداشت هستند. در همین رابطه علم چی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد دزفول در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، پیرامون فعالیت دانشجویان جهادی این دانشگاه در مناطق محروم و حواشی تاسف برانگیر این اردو گفت: در این خصوص گروه جهادی شهید محمد گودرزی که متشکل از دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد دزفول برای خدمت به مردم روستای شنگر از توابع بخش چغامیش دزفول به مدت 9 روز از 21 تا 29 شهریورماه 96 به این مناطق محروم اعزام شدند.
وی افزود: در این اردوی 10 روزه ما در قسمت عمرانی هفت پروژه داشتیم؛ ۷ پروژه تکمیلی که در این هفت پروژه، ما هفت سرویس بهداشتی را هم احداث و هم کاشی و هم درب برایشان نصب کردیم.
این فعال دانشجویی ادامه داد: در این پروژه ما ۵ حمامی را که تکمیل نبودند، کاشی کاری کردیم و سقف گذاشتیم و در‌ب ها را تهیه و نصب کردیم.
وی احداث آشپزخانه، سفید کردن کف خانه و رنگ آمیزی درب تمام این خانه ها از دیگر فعالیت های عمرانی این گروه عنوان کرد و افزود: انجام 180 متر کاشی کاری و 50 متر سقف چینی از خدمات ارزنده دانشجویان جهادی در این مدت بود.
این فعال دانشجویی گفت: در قسمت فرهنگی نیز برگزاری یک کارگاه ازدواج دور روزه، برگزاری مراسم دعای کمیل، برپایی نمایشگاه نقاشی برای بچه‌های منطقه، برگزاری جلسه احکام پرسش و پاسخ برای خانم‌ها و آقایان، آموزش بعضی از درس‌ها مثل زبان خارجه، ریاضی و ... آموزش گلدوزی و خیاطی و از دیگر فعالیت های دانشجویان در این اردو بود.
وی برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت های مختلف، توزیع کتاب در تمام روستا داشتیم، رنگ آمیزی و دیوار نویسی مدرسه، جوشکاری یک لنگه در مدرسه از دیگر فعالیت های فرهنگی گروه بود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد دزفول ادامه داد: در قسمت پزشکی دو نفر ماما همراه داشتیم که در تمام مدت اردو همراه بودند و به مردم خدمات ارائه می‌دانند؛ هم کلاس بهداشت و مشاوره راه انداختند؛ یک پرستار و دو تکنسین اتاق عمل از دانشگاه تهران داشتیم.
سه نفر از مرگ حتمی نجات یافتند
علم چی ادامه داد: یک دکتر طب سوزنی هم داشتیم که این دکتر سه روز خدمات در منطقه انجام داد و در مدت سه روز، ۲۶۰ نفر را معاینه و درمان کردند، سه نفر را از مرگ حتمی نجات دادند و الان با وجود تمام شدن اردو نزدیک ۱۵۰ نفر اسم نوشتند و امضا کردند که خواهش می‌کنیم همین دکتر طب سوزنی را بیاورید.
وی ادامه داد: همچنین بیژن زاده، پزشک متخصص اطفال، مقتدایی مسئول شبکه بهداشت شهرستان از دیگر همراهان ما در گروه بودند.
وی گفت: ما معمولا اسفند ماه نیز اردوی خارج از شهر داریم و به دلیل اینکه ارگان هایی که داخل شهرستان هستند، معمولا همکاری خاصی با ما ندارند و برای همین اردو، چون بودجه دانشگاه محدود است، یا باید از قرارگاه‌ها یا از خیرین کمک بگیریم.
نزدیک 8 میلیون از مصالح را خیرین تامین کردند
علم چی ادامه داد: بودجه‌ای که به گروه جهادی اختصاص پیدا می‌کند، خیلی کم است و اصلا نمی‌شود با این بودجه یک خانه هم تکمیل کرد ما برای این اردو از خیرین کمک گرفتیم و نزدیک به ۸ میلیون از مصالح ما را همین خیرین شهرستان تقبل کردند.
وی گفت: این اردوی ما تمام نشده ما معمولا ماهی یک بار به همین منطقه‌ای که 10 روز فعالیت داشتیم، به صورت یک روز کامل سر می‌زنیم و از کارهایی که انجام شده سرکشی می‌کنیم.
مسئول بسیج دانشجویی این دانشگاه گفت: یکی از اهداف گروه جهادی ما این بوده وقتی یک جا اردوی جهادی برگزار می‌کنیم، روحیه جهادی را نیز تزریق کنیم.
و اما حواشی تاسف برانگیز در این اردو...
علم چی در ادامه در خصوص حواشی ایجاد شده برای تیم پزشکی این گروه جهادی گفت: بعد از درخواستی که مسئول خانه بهداشت بنه‌حاجات از ما داشتند روز شنبه ۲۶ شهریورماه ساعت ۸: ۵ دقیقه با ماشین مسول خانه بهداشت بنه حاجات، دکتر سوزان پادراد متخصص طب سوزنی را به همراه تیم همراه شان برای خدمت به این منطقه اعزام کردیم.
وی ادامه داد: بعد از این که در محل مستقر شدیم مسئول مربوطه به دلیل آلودگی خانه‌های بهداشت، مسجد را برای درمان در نظر گرفت، موضوعی که در کلانتری هم به آن اذعان کرد.
کاظم علمچی با بیان اینکه بعد از حضور پزشک تیم جهادی تقریبا حدود ساعت ۱۰: ۱۵ به ما اطلاع دادند برای تیم پزشکی مشکلاتی پیش امده و ظاهرا چند نفر مزاحم شان شده اند، گفت: افرادی بودند که از بدر ورد بدون نشان دادن کارت شناسایی ادعا کردند، بازرس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور دزفول هستند. درصورتی که این چهار نفر هیچ گونه کارتی از دانشگاه مربوطه نداشتند.
کارشناس ارشد پرستاری بودند نه بازرس!
علمچی با بیان اینکه این افراد حاضر به ارائه کارت شناسایی خود به اعضای اردوی جهادی نبودند، عنوان کرد: این خلاف قانون است. هر ضابط قانونی باید کارت نشان بدهد. آنان زمان ورود به دکتر گفته بودند: به ما اعلام شده شما مرتکب جرم شدید و ما سریعا رسیدیم که مجرمین را دستگیر کنیم.
وی با بیان اینکه کمترین مسئله یعنی ارائه کارت شناسایی را انجام ندادند و کار را پیچیده کردند، گفت: بعد از این که دکتر به کلانتری شاکی شد آن ۴ نفر کارت شناسایی نشان دادند. معلوم شد کارشناس ارشد پرستاری هستند نه بازرس. صرفا ماموریت داشتند از خانه بهداشت بازرسی کنند نه از ما.
علمچی بیان کرد: ادعا کرده بودند کارشناس ارشد پزشکی و ضابط قضایی دانشگاه علوم پزشکی هستند ادعایشان این بود که ما تا بحال طب سوزنی ندیده ایم و این علم را قبول نداریم.
وی ادامه داد: پزشک تیم به خاطر تهدید و توهین، تجاورز به حریم خانم ها، ایجاد رعب و وحشت در بین مراجعان، تهدید به دستگیری، برخورد با خبرنگار تیم و تهدید به گرفتن دوربین، گرفتن فیلم از حریم خصوصی خانم‌ها و برخوردی که با تیم پزشکی شده بود، شاکی بود.
علمچی با بیان اینکه این ماجرا طبق سند و فیلم گرفته شده توسط خبرنگار تیم ثبت و ضبط شده است، گفت: تیم پزشکی قصد رفتن به سرویس بهداشتی جهت استریل سازی داشتند که با برخوردهای تند مواجه می‌شوند.
ظاهرا چند دقیقه خواستند تیم پزشکی را در مکانی بازداشت کنند!
وی در ادامه اتفاقات این ماجرا را اینگونه تشریح داد: ظاهرا چند دقیقه خواستند تیم پزشکی را در مکانی بازداشت کنند؛ که سریعا کلانتری محل وارد عمل می‌شود. بعد از شکایت تیم پزشکی، برای پیگیری قضیه به کلانتری می‌روند. طبق اتفاقات صورت گرفته صورت جلسه‌ای نوشته می‌شود. طبق همان صورت جلسه از افرادی که بعنوان بازرس آمده بودند شکایت می‌شود.
وی با بیان اینکه قبل از حضور تیم اردوی جهادی به همه خانه‌های بهداشت، مساجد، مدارس، دهیاری‌ها و شورای بخش‌ها مراجعه شده همه اطلاع داشتند که ما قرار است دراین منطقه فعالیت داشته باشیم، گفت: از هلال احمر دزفول و دانشگاه علوم پزشکی درخواست شد که پزشک در اختیار ما گذاشته شود که دانشگاه علوم پزشکی هیچ همکاری نداشتند. حتی برای تهیه دارو به ما کمک نکردند.
وی خاطر نشان کرد: کار جهادی حرکت فرا قانونی است. هیچ جای ایران تیم جهادی، برای بردن پزشک به منطقه مجوز نمی‌گیرند. مگر هماهنگی برای همکاری پزشکان. این که «چرا بدون مجوز پزشکی در مسجد خدمات می‌دهید» یک ادعای واهی است.
وی ادامه داد: در این خصوص یکی از مسئولان مربوط دانشگاه علوم پزشکی حرکت بازرس مربوطه را رد کرده و بیان کرد: ما حرکت اردوهای جهادی را می‌پسندیم. مسئله را بررسی و با مامور خاطی برخورد خواهیم کرد.
هیچ کدام از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی دزفول عذرخواهی نکردند
این فعال دانشجویی تصریح کرد: اما تا به امروز از طرف، رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول یا هیچ یک از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی عذرخواهی و دلجویی نشده از پزشک تیم نشده است. شکایت در حال پیگیری است و ما پیگیری می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۶۱۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع موشکی ایران در مقابل اسرائیل زمینه نابودی هر چه زودتر رژیم صهیونیستی را فراهم می‌کند

ماموستا داود جاوید سین‌آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، با اشاره به آیه 194 سوره مبارکه بقره اظهار داشت: بر اساس این آیه شریفه، اگر کسی به حریم دیگری تجاوز کند دیگری نیز می‌تواند در مقام دفاع و گرفتن حق خود، مقابله به مثل کند.

وی تصریح کرد: براساس کنوانسیون 1961 سفارتخانه‌ها و اماکن دیپلماتیک یک سرزمین در مقابل هرگونه تعرض و تجاوز مصونیت دارند و این مصونیت مورد پذیرش بین‌المللی است و هر گونه تجاوز به حریم سفارتخانه یک سرزمین که بخشی از سرزمین و حریم امنیتی آن کشور است در صورتی که مورد تجاوز به ویژه نظامی قرار گیرد براساس مقررات بین‌المللی، آن کشور از دفاع مشروع برخوردار است.

رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق آذربایجان‌غربی گفت: رژیم سفاک، کودک‌کش و جنایتکار صهیونیستی در 13 فروردین امسال طی حمله به کنسولگری کشورمان در دمشق هفت نفر از مستشاران پرافتخار و پرصلابت نظامی ایران را به درجه رفیع شهادت رساند و بنابراین در یک اقدام تلافی‌جویانه، نیروهای پرافتخار مسلح کشورمان ایران در حمله موشکی و پهبادی به اهداف نظامی این رژیم جعلی حمله کرده و پوزه آنها را به خاک مالیدند.

وی خاطرنشان کرد: امید است این انتقام سخت زمینه‌ساز نابودی هر چه زودتر رژیم سفاک و کودک‌کش صهیونیستی را فراهم کرده و مرهمی بر رنج‌ها و دردهای ملت مظلوم غزه و فلسطین باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • دفاع موشکی ایران در مقابل اسرائیل زمینه نابودی هر چه زودتر رژیم صهیونیستی را فراهم می‌کند
  • سعیدی: هواداران سپاهان سنگ‌پراکنی نکردند / لشگری: باشگاه سپاهان بدعت‌گذار توهین جنسی و غیر انسانی به هواداران خانم بود / فیلم
  • ارائه خدمات توان بخشی در اردوی جهادی توان آوران در حاشیه شهر مشهد
  • رفع ۳۴ مورد تجاوز به حریم راه‌های شهرستان بروجرد
  • عذرخواهی پیرمرد هوادار طلایی پوشان / سپاهان: فرد توهین‌کننده به بانوان پرسپولیس لیدر ما نیست
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • ارائه خدمات پزشکی گروه جهادی الکفیل در زنجان